Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

VoedingGezond Praktijk Capelle (Zuid-Holland)

Contactgegevens:    
Sigrid van Tiel

Coen Botrede 92
2901 CK Capelle aan den IJssel
T: 06 3310 0533
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.voedinggezond.nl
Praktijk VoedingGezond Capelle aan den IJssel

Diploma's & Kwalificaties

Voedingsdeskundige

Specialisaties:

  • Voedingsadvies
  • Coaching
  • Menuplanning
  • Droog bloed Balanstest
  • Voedingssuppletie
  •  

Hallo, mijn naam is Sigrid van Tiel en ben 53 jaar. Samen met mijn man hebben wij 3 zoons en 3 kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn mijn gezin (familie) en koken. Ongeveer 5 jaar geleden begon bij mij de overgang. Hiervoor kon ik zonder er problemen mee te hebben, proeven, snoepen en snaaien. Nu kan dit echt niet meer. Heel langzaam kwamen de kilootjes erbij die er niet makkelijk meer af wilden. Na het ene dieet en het volgende advies bleef ik maar langzaam wat kilootjes verzamelen en kreeg ik een pijntje hier en een krampje daar en was ik constant vermoeid en sliep slecht. Dit is nog maar een klein voorbeeld van wat slechte voeding onder andere ook met jou zou kunnen doen.

Om erachter te komen wat er met ons lichaam gebeurt nadat we gegeten en/of gedronken hebben ben ik dit eens gaan uitzoeken. Ik kan zeggen dat dit mij zo boeide dat ik me er steeds meer in ben gaan verdiepen. Totdat ik ook echt het fijne ervan wilde weten en een opleiding ben gaan volgen als voedingsdeskundige. De diëten hebben ik gelaten voor wat ze waard zijn maar ben ik gaan opletten wat ik echt ging eten en drinken. Kreeg ik wel mijn dagelijkse hoeveelheid aan (gezonde) voedingsstoffen binnen die ik nodig had? Nee dus! Door soms wat simpele aanpassingen en meer beweging kon ik dit al een heel eind herstellen. Hierbij voel ik me al veel beter en verdwijnen er ook steeds wat kilootjes.

Sinds kort heb ik mij mogen aansluiten bij de deskundigen, verspreid in Nederland van VoedingGezond. Door middel van een uitgebreide vragenlijst en indien nodig met een droog bloed test kunnen wij onze kennis omzetten om een goede balans voor uw lichaam en geest te vinden.

Mocht u hierover vragen hebben of wilt u wat vrijblijvende informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om uw doelen te realiseren.

Graag tot ziens bij VoedingGezond.

 

← VoedingGezond Locaties