Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

VoedingGezond Praktijk "Food and Health", Kerkrade (Limburg)

Contactgegevens:    
Anjo van der Sluis

Pr. Margrietstraat 28
6463 BB Kerkrade
T: 06 2718 5847
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.voedinggezond.nl
Praktijk VoedingGezond Food and Health Kerkrade

Diploma's & Kwalificaties

Gewichtsconsulente

Specialisaties:

  • Gewichtsbeheersing
  • Meer energie

Ik ben Anjo van der Sluis en run samen met mijn partner Willem Meesters onze VoedingGezond Praktijk "Food and Health" in Kerkrade.

Ik weet als geen ander dat het hard werken is om een beetje op gewicht te blijven. En dat het snel mis kan gaan als de discipline verzwakt. Zelf ben ik stevig gebouwd met een maatje meer. Ik heb talloze diëten, shakes etc. gebruikt met resultaat maar niet blijvend. Ook bij mij bleef het jojo-effect niet uit!

In 2009 ben ik gestart met de opleiding gewichtsconsulente en in 2010 heb ik mijn diploma hiervoor behaald. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat het belangrijk is om "de knop om te draaien" in je hersenen. Dit door onder andere je levensstijl te veranderen. Daarbij mag je 2 eigenschappen niet uit het oog verliezen. Namelijk:

Eten moet leuk zijn!
Eten moet verrukkelijk zijn!
Voedsel doet een mens alleen goed als het goed smaakt! Het duurt ongeveer 8 weken voordat uw hersenen de veranderingen hebben geaccepteerd. Het fijne is dat het u helpt de rest van uw leven gezonde keuzes te maken. Natuurlijk is het altijd een gezond voedingspatroon en bewegen om uw gewenste resultaat te behalen. Zelf ben ik actief in o.a.stijldansen, Zumba, Pilatus en cardiotraining.

De reden dat ik gewichtsconsulente ben geworden is dat ik mijn kennis en ervaringen graag met anderen wil delen. Graag begeleid ik ook U naar een gezond eet- en beweegpatroon en zodoende naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl!

Dus zit u niet lekker in uw vel? Wilt u graag bijkomen of afslanken? Of mist u net dat beetje extra energie in uw dagelijkse doen of sporten? Neem dan contact met ons op en we gaan samen kijken naar de beste oplossing voor U! Wij willen graag voor u de bekende "stok achter de deur" zijn.

"Verbeter je leven, verbeter je voeding"

 

← VoedingGezond Locaties