Logo VoedingGezond

VoedingGezond

Een Gezonde Geest in een Gezond Lichaam

afbeelding gezin in keuken

 

VoedingGezond Praktijk Borne (Overijssel)

Contactgegevens:    
Judith Kole

4e Hemmelhorst 1a
7623 AM Borne
T: 074 266 1700
M: 06 2140 6884
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.voedinggezond.nl
W: www.voedinggezondpraktijkborne.nl
Praktijk VoedingGezond Borne

Diploma's & Kwalificaties

Voedingsdeskundige BGN-geregistreerd gewichtsconsulente (nr:2542)

Specialisaties:

  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gewichtsbeheersing
  • Voedingssuppletie
  • Sportvoeding
  • Meer energie

Mijn naam is Judith Kole en ik woon samen met mijn man en drie kinderen in het mooie buitengebied van Borne (Overijssel).

Mijn interesse voor voeding zat er al van jongs af aan in. Het is niet voor niets dat ik de koksopleiding volgde en daarna als kok aan de slag ging. Ik heb jaren, met veel plezier, gewerkt in diverse keukens.
Gaandeweg verlegde ik mijn aandacht. Wat lekker eten was wist ik wel, maar ik kreeg steeds meer interesse in het verhaal erachter. Wat doet voeding eigenlijk met jezelf, wat doet het met ons lichaam, en als je al die pakjes en zakjes in de supermarkten ziet; hoe ongezond is dat nou werkelijk? Ik vond het zo boeiend dat ik een hbo-opleiding Voedingsdeskundige ben gaan volgen.

Deze opleiding maakte dat ik bewuster naar voeding kijk. En het is een grote ontdekking hoeveel invloed gezonde voeding heeft op je energiepijl. Als je goed eet, dan heb je zoveel meer energie! Nog mooier: als je gezond eet, kun je afvallen zonder ook maar een moment aan een dieet te hoeven denken. Dat wilde ik meer mensen laten ervaren.
In 2013 kwam ik in contact met Eveline Ubachs. Haar verhaal, ervaring en enthousiasme spraken mij direct aan. Dat past ontzettend goed bij de manier waarop ik tegen gezond leven aankijk. Gewoon eerlijk eten en lekker bewegen. Haar methode is zonder ingewikkelde toeters en bellen en bewezen goed. Niet voorkauwen maar zelf ontdekken, geen crash-dieëten - helemaal geen diëten zelfs - en laagdrempelig.

Ik nodig je bij mij aan de keukentafel uit voor een intake (onder het motto ‘waar het eraan komt, willen we het er ook weer af’). Van daaruit begeleid ik je in 16 weken stap voor stap naar een gezond eet- en leefpatroon. We stoppen er dus pas mee als je jezelf nieuwe gewoontes hebt aangeleerd die je zonder problemen kunt volhouden. Dat vraagt ook om inzet van jouw kant: je doet het per slot van rekening voor jezelf.

En tja, ik ben niet voor niets kok: ik heb natuurlijk veel tips voor gezond én lekker eten.

Gezonde groet.

 

← VoedingGezond Locaties